Hirdessen most! Címlap kiemelést adunk ajándékba bármely kiemelés választása esetén!
Hirdessen itt Ön is!

Mennyit keres egy fogorvosi asszisztens 2024-ben?

Ne maradj le a legújabb hirdetésekről!
Iratkozz fel, hogy jelezni tudjunk ha új hirdetést adnak fel ebben a kategóriában.
Hirdessen itt Ön is!

Mennyit keres egy fogorvosi asszisztens? Ez egy gyakran feltett kérdés azok számára, akik ezen a területen szeretnének elhelyezkedni vagy már dolgoznak ebben a pozícióban. A fogászati asszisztens egy kulcsfontosságú szerepet tölt be a fogászati klinikákon, és fizetésük a készségeiknek, tapasztalataiknak és a munkahelyük helyszínének megfelelően változik. Legújabb fogászati asszisztens állás ajánlatainkat itt találja.Átlagos fizetés Magyarországon

  • Átlagos bruttó havi fizetés: A fogászati asszisztensek átlagos bruttó havi fizetése Magyarországon 266,664 Ft és 514,370 Ft között mozog.
  • Fizetési tartomány: A legalsó 10% kevesebb mint 267K Ft-ot keres, míg a legfelső 10% több mint 514K Ft-ot keres havonta.
 

A magán fogászat hatása

 

A magán fogászatok gyakran kínálnak versenyképes fizetéseket a fogászati asszisztensek számára, mivel a magánpraxisoknak gyakran magasabb a bevételük, és képesek jobb juttatásokat és fizetéseket kínálni. Ezenkívül a magán fogászatokban dolgozó asszisztensek gyakran több felelősséget és szerepet kapnak, ami magasabb fizetéshez vezethet.Mire számíthat egy fogászati asszisztens?

 
  • Karrierlehetőségek: A fogászati asszisztensek előrelépéseket tehetnek a fogászati higiénikus vagy fogorvos pozícióba.
  • Női képviselet: A fogászati asszisztensek pozíciójában a válaszadók 100%-a nő.
  • Átlagos életkor: A válaszadók átlagos életkora 33 év.

Fogászati asszisztens fizetés
 

A fogászati asszisztensek fizetése számos tényezőtől függ, beleértve a tapasztalatot, a képzettséget és a munkahely helyszínét. A magán fogászatok gyakran kínálnak jobb fizetési lehetőségeket, és a fogászati asszisztensek számára számos karrierlehetőség áll rendelkezésre. Ha fontolgatja ezt a pályát, érdemes alaposan tájékozódni a fizetési lehetőségekről és a karrierlehetőségekről. Még több fogászattal kapcsolatos egészségügyi állás található oldalunkon.Cikk

Egészségügyiállás.hu © 2024
Minden jog fenntartva.
Kezdőlap Hirdetésfeladás
Munkaadóknak
Belépés Álláskeresőknek Munkaadóknak Árak